Over Laura

Mijn naam is Laura van der Linden en praktijkhoudster van Diëtistenpraktijk Linden. Sinds 2010 werk ik als afgestudeerd diëtist. Dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Ik heb bij meerdere diëtistenpraktijken gewerkt. Vaak voor een lange tijd. Hierdoor heb ik ervaring met het geven van verschillende voedingsadviezen en het werken met verschillende diëten. Ook heb ik een lange tijd als schooldiëtist op basisscholen in Rotterdam gewerkt en heb ik door mijn opleiding tot HBO pedagoog kennis en ervaring met het werken met kinderen. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd sportdiëtist en leefstijlcoach.

Door mijn opleidingen en ervaring ben ik een allround diëtist. Hierdoor kan ik jou begeleiden bij uiteenlopende vragen en begeleid ik jong en oud.

Met name persoonlijke aandacht en een op jou afgestemd voedingsadvies vind ik belangrijk. Door mijn jarenlange ervaring als diëtist weet ik hoe belangrijk het is om zo goed mogelijk op jou af te stemmen. Alleen dan leiden de gegeven adviezen en de begeleiding tot positieve resultaten. In mijn consulten neem ik dan ook voldoende de tijd voor jou.

Jij kan bij mij terecht voor begeleiding bij:

· Gezonde voeding

· Overgewicht

· Leefstijlcoaching

· Emotie-eten

· Ondergewicht

· Ondervoeding

· Diabetes

· Hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol)

· Voedselovergevoeligheid

· Maag- en darmklachten (o.a. FODMAP)

· Voeding rondom zwangerschap

. Kindervoeding

· Voeding bij sport