Vergoeding en tarieven

Vergoeding

Mijn praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Dieetadvisering is opgenomen in de basisverzekering voor drie uur per jaar. Het is hierbij wel belangrijk om rekening te houden met het eigen risico. Dit houd in dat wanneer het eigen risico nog niet op is de vergoeding van de consulten in eerste instantie hiervan af zal gaan.

Kinderen tot 18 jaar betalen geen eigen risico en krijgen dus altijd drie uur dieetadvisering vergoed.

In de aanvullende pakketten hebben zorgverzekeraars ook vaak nog extra vergoeding voor de diëtist opgenomen. Voor een helder beeld van de vergoeding die u krijgt is het aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tarieven

PrestatiebeschrijvingPrijs
Dieetadvisering per 15 minuten*€ 17,50
Toeslag huisbezoek (uittoeslag)€ 25
Eerste consult € 70

*In overleg zijn online of telefonische consulten mogelijk

Annuleren afspraak

Jouw afspraak annuleren kan minimaal 24 uur van tevoren.  Anders ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen. Annuleren kan telefonisch of via de mail.

Klachtenregeling

Wat kan ik doen als jij ontevreden bent over de geleverde zorg, dienstverlening of organisatie van de praktijk?

Ik, als jouw diëtist, doe er alles aan om goede zorg te verlenen. Als je toch een klacht hebt, probeer deze dan eerst met mij te bespreken.Een klacht die niet onderling kan worden opgelost, kun je indienen bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris via bemiddeling@quasir.nl. De onafhankelijk klachtenfunctionaris bekijkt jouw klacht, geeft advies over het indienen van een klacht, helpt bij het formuleren ervan en zoekt naar een oplossing.Is jouw klacht nog niet naar tevredenheid opgelost dan kun je jouw klacht indienen bij Geschilleninstantie Zorggeschil (GZ) , via info@zorggeschil.nl meer informatie www.zorggeschil.nl.